Logo

Djurslands Bank indgår sponsorat med Lübker Golf Klub

24. May 2024

En ny 4-årig aftale skal støtte den lokale golfbane og de mange initiativer, som Lübker Golf Klub igangsætter. Førstkommende store event er den danske afdeling af DP World Tour til august, som Djurslands Bank bakker op om.

Billede: Djurslands Bank indgår et 4-årigt sponsorat med Lübker Golf Klub. På billedet ses (fra venstre) Peter Møller, områdedirektør fra Djurslands Bank og Hans L. Knudsen, golfmanager fra Lübker Golf Klub foran bankens nye kaffebil – en eldrevet ID.Buzz som deltager til rigtigt mange af bankens arrangementer. 

Djurslands Bank har længe haft et velfungerende samarbejde med Lübker Golf Klub, og dette samarbejde er nu blevet forlænget med en ny 4-årig aftale.

- Jeg er utrolig stolt over, at Djurslands Bank tror på vores projekt her i Lübker Golf Klub. Det er vigtigt for os med samarbejdspartnere, som støtter os og som dermed gør det muligt for os at igangsætte attraktive aktiviteter, som vores medlemmer og gæster støtter op om, siger Hans L. Knudsen, golfmanager i Lübker Golf Klub.

For Djurslands Bank er det vigtigt at kunne støtte netop et lokalt projekt som Lübker Golf Klub.

- Vi er meget glade for, at vi har fået mulighed for at lave en ny aftale med Lübker Golf Klub. Det er en del af bankens DNA og en del af vores kultur, at vi er med til at facilitere fællesskaber og med til at støtte det lokalsamfund, der er omkring os. Lübker Golf Klub formår at skabe indbydende forhold for såvel bredden som eliten, og dette arbejde vil vi med vores sponsorat gerne bakke op om, siger områdedirektør fra Djurslands Bank, Peter Møller. 

Lübker Golf Klub er vært for det kommende Danish Golf Championship 2024, som er den danske afdeling af DP World Tour. Turneringen afvikles 22.-25. august med deltagelse af cirka 150 spillere fra hele verden, heriblandt danske topspillere som Thorbjørn Olesen, Rasmus Højgaard og Nicolai Højgaard.
 
Djurslands Bank er i lighed med golfklubben begejstrede for udsigten til, at den til dato største idrætsbegivenhed i Østjylland kommer til netop Djursland. Banken vil være til stede og synlige ved eventet.