Logo

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min PIN-kode?

Du kan nemt finde din pinkode i både netbank og mobilbank.

Netbank

1. Vælg "kort" i menuen til venstre.
  2. Vælg det aktuelle kort og klik herefter på "Vis pinkode".
  3. Klik "Vis pinkode" igen. Pinkoden til det aktuelle kort vil nu blive vist.

Mobilbank

1. Klik "Menu" i nederste menulinje.
  2. Vælg punktet "Kort".
  3. Vælg det kort, du vil se pinkoden for og tryk på ’Vis pinkode’ under kortet.
  4. Klikker du igen på "Vis pinkode", vil pinkoden til det aktuelle kort blive vist.

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at der ikke er andre, der kigger med, når du får vist din pinkode.

Kontakt os
Åbningstider
Mandag-fredag10 - 16 (8-18 efter aftale)